Klassisk Homøopat MDSKH

Birgit Stævne Bech

 

Homøopati er fremtidens medicin

 
     

Forside

Hvad er Homøopati?

Homøopati og børn

Konsultation og priser

Uddannelse

Litteratur

Referencer / Links

Homøopati

Homøopati er en alternativ behandlingsform, der styrker kroppens egne selvhelbredende kræfter. 

Det homøopatiske princip var kendt allerede for ca. 2.500 år siden. Dengang fastslog lægekunstens fader Hippokrates, at der findes to helbredelsesmetoder:

1.    Helbredelse ved modsætninger, som vi finder det i dag i den traditionelle medicin. 

2.    Helbredelse ved ligheder, som homøopatien arbejder med.  

Det var imidlertid først i slutningen af 1700-tallet, homøopatien blev systematiseret, da den tyske læge og kemiker Samuel Hahnemann (1755 – 1843) påviste, at et stof, der i overdosis kan fremkalde symptomer hos raske mennesker, er i stand til at kurere lignende symptomer hos syge.

Et kendt eksempel er det, at forfrysninger skal behandles med kulde, mindre kendt er det, at forbrændinger kan behandles med varme.

 
 
     
 

Hvad kan behandles

Klassisk Homøopati behandler alle slags lidelser - både kroniske og akutte - og kan rette op på såvel fysiske som psykiske ubalancer.

Lidelser, man har fået at vide, at man må lære at leve med, evt. i forbindelse med vedvarende indtagelse af medicin, kan ofte med godt resultat behandles homøopatisk.

Homøopati helbreder indefra, og derfor vil ydre symptomer f.eks. hudproblemer være det sidste, der forsvinder, efter at kroppens egne helbredende kræfter har fjernet den indre ubalance, som var årsag til lidelsen.

Den homøopatiske medicin er fremstillet af råstoffer fra dyre-, plante- eller mineralriget, og givet i de rette doser, som indeholder en forsvindende lille del af det aktive stof, giver den ingen bivirkninger eller afhængighed.

TOP

Telefon: 3110 6599 - e-mail: birgit@klassisk-homeopati.dk

Updated: 20. december 2018